Futsal: A Türr és a Petőfi jutott tovább


2018-12-14 16:25:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Futsal: A Türr és a Petőfi jutott tovább főképe
Hat középiskola részvételével a Sportcsarnokban rendezték a városi futsal diákolimpia döntőjét, melynek tétje a megyei fináléban való részvétel volt.

A benevezett hat iskolát két hármas csoportba osztották, ahonnan a csoport az első két helyezettje a legjobb négy között keresztbejátszott, ezután pedig a győztesek a döntőben csaptak össze. A tét nagy volt, hiszen a versenyről az első két helyezett képviselheti városunkat a december 20-ai, veszprémi megyei döntőn. Az eredmények az előzetesen elvártaknak szerint alakultak annyi különbséggel, hogy a továbbjutásra esélyesnek tartott Acsády csak a bronzmeccsig jutott, végül ahogy tavaly, idén is a Türr és a Petőfi készülhet a folytatásra.

- Az 'A' csoportba a Közgáz, a Türr és a Refi, a 'B'-be a Petőfi, a Mező és az Acsády került - tájékoztatott Koncz János, a Városi Diáksport Bizottság középiskolai felelőse. - A torna előtt a diákok az Acsády továbbjutását szinte biztosra vették, mégsem így alakult, hiszen egyénileg valóban ügyes játékosok alkották a keretet, csapatként viszont nem tudtak együttműködni, így a keresztbejáték során a Türrtől vereséget szenvedtek. A döntőbe így a Petőfi és a Türr került, ahol a türrösök egy góllal jobbnak bizonyultak, igaz ez a meccs puszta formalitás volt, hiszen mindkét gárda továbbjutott a nyolcas megyei palettára, ahol bízom benne, hogy lesz pápai csapat a dobogón.

A Türr és a Petőfi mögött a harmadik helyet az Acsády szerezte meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!