Átadták a mosolydobozokat


2018-12-14 12:55:51  | cikk: Babos Petra  | 


Átadták a mosolydobozokat főképe
Közel egy hónapja hirdette meg karácsonyi mosolydoboz-gyűjtő akcióját a Magyar Szocialista Párt. A felajánlások nyomán összegyűlt, jelentős mennyiségű adományt ma adták át a Pápai Nagycsaládosok Egyesülete képviselőinek.
Grőber Attila, a párt megyei alelnöke, önkormányzati képviselő az adományátadó kapcsán elmondta, a hagyományos mosolydoboz-gyűjtő akciójukhoz sokan csatlakoztak az idei évben is. A szocialisták minden választókerületi szervezete végez karitatív tevékenységet karácsony közeledtével. Idén a párt országgyűlési képviselői szintén jótékonysági célra mondtak le a megemelt képviselői illetményük különbözetéről. Ebből az összegből Pápán 50 ezer forint értékben adnak át tartós élelmiszereket december 21-én a rászorulóknak.
Végül köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatták az akciót és Kovács Józsefnek, aki megszervezte a mosoly-doboz gyűjtőakciót.
Kovács József, a pápai szervezet elnöke hozzátette, a párt aktivistáin kívül is sok, számára ismeretlen kedves arcot is látott az adományozók között. Külön köszönetét fejezte ki dr. Hermann Istvánnak, a városi könyvtár igazgatójának a könyvadományért. Az adományok között volt tartósélelmiszer, játék, gyermekruha- és könyv, valamint televízió is. Hangsúlyozta, újra megerősödött a régi szép mondás, miszerint jobb adni, mint kapni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!