Ismét nagy mennyiségű adományt hozott a Teuton lovagrend


2018-12-13 15:15:37  | cikk: Babos Petra  | 


Ismét nagy mennyiségű adományt hozott a Teuton lovagrend főképe
Több mint húsz éve segíti a pápaiakat az Ordo Militaris Teutonicus lovagrend, akik évente több alkalommal szállítanak városunkba adományt. Ezúttal 59 raklapnyi bébiételt osztottak szét több helyen, köztük Pápán is. Klaus Blos nagymester elmondta, nagy öröm számára, hogy ismét Pápára jöhetett. Városunkba 20 raklapnyi adományt hozott, a szállítmány többi része Sümegre, Hévízre, Tiszanánára és Nagyváradra kerül. Mint megtudtuk, a bébiétel mellett téli ruha is érkezett, valamint egy játék fa vonat a Fenyveserdő Bölcsődének.
Kiss Gábor Iván, a Szent László Rend Magyarország és Kárpátvidék főkapitánya elmondta, régi, jó kapcsolatot ápolnak a Teuton lovagrenddel. Mint mondta, elsősorban élelmiszereket visznek majd Nagyváradra és környékére, főként idősek otthonába, de természetesen jut téli ruha is.
Salamon Judit, a PVÖ ESZI Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője hozzáfűzte, az értékes bébiételt az Egyesített Szociális Intézmény (ESZI) Család- és Gyermekjóléti Központja oszt majd részt a pápaiak között egy későbbi időpontban. A nagy mennyiségű szállítmányból megmaradt termékeket a Gróf Esterházy Kórház ápolási osztályának és a daganatos betegeknek juttatják el.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!