Vasárnap PELC ünnep a Sportcsarnokban


2018-12-12 17:34:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vasárnap PELC ünnep a Sportcsarnokban főképe
Apuka és Anyuka Kupával, ünnepváró ajándékozással, batyus büfével készül a Pápai Egyesített Labdarúgó Club az év utolsó nagy eseményére, melynek december 16-án reggel 9 órától egészen délutánig a Sportcsarnok ad otthont.

A klub idén már ötödik alkalommal rendezi meg az Apuka Kupát, melyre idén kilenc csapat adta le nevezését. A csoportmeccsek után a csoportelsők a legjobb három között körmérkőzéses formában küzdenek meg egymással a végső sikerért. Délután aztán idén először az anyukák is megmutathatják, mire képesek, következik ugyanis az Anyuka Kupa, négy csapattal. Ezzel párhuzamosan a torna batyus büféjébe szívesen fogadnak harapnivalókat, (elsősorban) szárazsüteményeket, pogácsát, üdítőt. A büfét a sportcsarnok emeleti VIP termében alakítják ki, a felajánlásokat az ott felállításra kerülő asztalokon lehet elhelyezni reggel 9 órától. Miután az anyukák és az apukák is elfáradtak, a gyerekek és idősebbek foglalják el a küzdőteret, következik ugyanis az ünnepváró ajándékozás, ahol minden korosztály fiú ás lány labdarúgói átvehetik az egyesület ajándékát.

A családi nap 15:15-től az ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul. A sorsolás megtalálható ITT, minden további információ a pelc.hu oldalon olvasható.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!