Örökzöld slágerek az Esterházy-kastélyban


2018-12-12 16:13:28  | cikk: Babos Petra  | 


Örökzöld slágerek az Esterházy-kastélyban főképe
Evergreen címmel Fodor Betty és Szórádi Gábor kedvelt hazai és külföldi előadók örökzöld slágereivel örvendezteti meg a zenebarát közönséget december 14-én, pénteken, 18 órától az Esterházy-kastély Nádor termében.
Fodor Bernadett neve már ismerősen cseng a pápaiak fülében, hiszen nemrégiben Pápán tartotta jubileumi koncertjét a Református Ótemplomban, melyre megtelt a templom érdeklődőkkel.
Fodor Bernadett operaénekes elmondta, évekkel ezelőtt született meg az ötlet, hogy könnyűzenei koncertet szervezzenek.
-Szórádi Gábor barátom már többször kísért engem koncertjeim során. Mindenképpen szerettem volna vele egyszer Pápán is bemutatkozni egy egészen másik oldalamról, mint az opera. Az est során Elvis Presley és Michael Jackson korai zsengéiből is énekelek, de magyar dalok is felcsendülnek majd, többek között Máté Pétertől - emelte ki Fodor Bernadett, aki hozzátette, a jubileumi koncert végén énekelt egy musical részletet is.
Fodor Bernadett elárulta, a közönség nem igazán ismeri őt erről az oldaláról, így többeknek újdonság lesz a koncert. Reméli, sokan ellátogatnak az adventi készülődésben a koncertre, hogy egy kicsit megpihenjenek.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, szeretettel várnak mindenkit, aki a karácsonyi készülődésben szeretne kicsit kikapcsolódni egy könnyed szórakozás keretében.
-A dalokkal a karácsonyi hangulatot fel lehet idézni, de nem feltétlenül csak karácsonyiakkal. Örökzöld slágereket hallhatunk majd, amelyeket mindenki ismer és szeret. Reméljük, egy felejthetetlen estében lesz részünk a Nádor teremben Betti és Gábor társaságában - emelte ki Boros Katain, majd hozzáfűzte, terveik között szerepel, hogy lesz még majd hasonló koncert a jövőben is.
Boros Katalintól megtudtuk, az Esterházy-kastély nyitott a koncertekre, azonban kihívást jelent, hogy a terek nem túl nagyok, ezért ha nagyobb szabású koncertet terveznek, azt mindenképpen a szabadban kell megszervezni.
Jegyek elővételben a kastély pénztárában és a Tourinform irodában vásárolhatóak, valamint a koncert előtt a helyszínen.

Képek:


Címkék: koncert
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!