Újabb máltai családi délelőtt


2018-12-09 20:10:11  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Újabb máltai családi délelőtt főképe
Az adventi időszakban második alkalommal hívták alkotó délelőttre a családokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Pápai Csoportjának önkéntesei. Az Eötvös utcai Ifjúsági Centrumban szombaton megrendezett Adventi Családi Délelőttön mese- és játéksarok, valamint változatos kézműves foglalkozások vártak kicsiket és nagyokat egyaránt. Mindezek mellett a karitatív szervezet pápai csoportja által közel két éve indított könyvcsere program közel kétezer kötetéből is válogathattak a vendégek.
A szervezők igyekeztek úgy összeállítani a programot, hogy mindenki találjon magának szórakozást. A kézműves foglalkozások programjának összeállításában pedig arra törekedtek, hogy a gyermekek minél kevesebb felnőtt segítséggel, fantáziájuk, kézügyességük kihasználásával tudjanak egyedi tárgyakat alkotni.
Az Ifjúsági Centrumban a szombati családi délelőtt volt az idei utolsó rendezvény. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei megkezdték a felkészülést a csütörtökön induló Adni Öröm akcióra, melynek során egy áruházlánc két pápai üzletében gyűjtenek majd hat napon át tartós élelmiszert.

Képek:


Címkék: málta
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!