Nemzeti konzultáció - A Fidesz-KDNP számára mindig is a gyermek volt az első


2018-12-07 13:37:32  | cikk: Babos Petra  | 


Nemzeti konzultáció - A Fidesz-KDNP számára mindig is a gyermek volt az első  főképe
Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő tartott a nemzeti konzultációs kérdőívekről sajtótájékoztatót.
-Ma reggel kint jártam a pápai piacon, s többen mondták, hogy hallották a tegnapi telefonos megkeresésemet a nemzeti konzultációval kapcsolatosan. Beszélgettünk erről, s azt gondolom, pozitív a fogadtatása. A visszaküldött ívek száma közelíti a nyolcszázezerhez - kezdte sajtótájékoztatóján dr. Kovács Zoltán.
Mint mondta, a szocialista Bangóné Borbély Ildikó az Országházban tépte szét a kérdőívet, egy Gyurcsány-párti képviselő, Bauer Tamás nyíltan a migránsok és nem családok támogatására buzdított. MI ezzel szemben azt mondjuk, a családokat kell támogatni, és a gyermekvállalásra kell ösztönözni a családokat, s ezen keresztül kell a népesedési probléma jelenleg fennálló helyzetén javítani.
-Amikor mi kormányoztunk, volt otthonteremtési támogatás, amit 2002-ben a szocialisták megszűntettek. Az ellenzék az elmúlt években sem támogatta a családokat segítő intézkedéseket. Nem támogatták a családi adórendszer bevezetését, és a családi adókedvezmény növelését. Nem támogatták a 3 éves gyes visszaállítását, a gyed-extra bevezetését, és nem támogatták a családok otthonteremtési programját sem, amelyet azóta is rendszeresen bővítünk. Nem szavazták meg azokat a költségvetéseket sem, amelyek lehetővé teszik a bölcsőde, óvoda, iskolafejlesztéseket, és azt, hogy minden eddiginél több gyermek tudjon részt venni ingyenes gyermekétkeztetésben és ingyenes tankönyvellátásban.
A Fidesz-KDNP számára mindig is a gyermek volt az első. Mi magunkra számíthatunk, s azokra a polgárokra, akiknek fontos a család és a gyermek. Az ellenzék számára mindez nem fontos. Ezért készek vagyunk további intézkedésekre, és ehhez várjuk az emberek véleményét. Erről szól a családok védelméről indított nemzeti konzultáció is.
A kérdőíven egyértelmű a kérdés, egyértelműen lehet rá válaszolni. Ez egy fontos megerősítése a kormányzati céloknak. Erre szeretném felhívni a választókerületben élők figyelmét, hogy aki még nem küldte vissza, az tegye meg, hiszen a jövőnkről beszélünk. A kérdőíveket online is ki lehet tölteni - tudtuk meg dr. Kovács Zoltántól.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!