A színházban járt a Mikulás


2018-12-06 22:57:16  | cikk: Babos Petra  | 


A színházban járt a Mikulás  főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban már hagyomány, hogy december 6-án meglepetéssel kedveskednek a családoknak. Idén is így történt, ezúttal a MintaPinty Zenekart hívták meg. A MintaPinty zenekar egyéni ízzel és hangszereléssel adja elő tematikus műsorait, melyekben saját szerzeményeiken kívül felcsendülhetnek más jól, vagy kevésbé ismert -de általuk nagyon kedvelt- gyermekdalok is, mindig kiegészítve csipetnyi színházzal, játékkal, jelmezekkel, tánccal és nagyon sok nevetéssel.
A vidám koncert végére megérkezett a várva várt Mikulás is, aki természetesen nem üres kézzel jött el a gyerekekhez. A Nagyszakállú a színpadon pihent meg, ahol aztán pillanatok alatt hosszú sor kígyózott előtte. A gyerekek verssel és dallal köszöntötték, s meglepetésként a JMSZK jóvoltából igényes ajándékot, flitteres kis csizmát, kulcstartót és csokit vihettek haza.
Müller Orsolya, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő művelődésszervezője elmondta, hogy nagy örömükre szinte minden jegy elkelt, telt házas volt a rendezvény.
Müller Orsolya felhívta a figyelmet az adventi játszóházra, amely december 16-án, vasárnap várja majd a családokat a Kópé-Várban 10 és 14 óra között. Az évet szintén játszóházzal búcsúztatják szilveszter előtti napon, december 30-án a Kópé-Várban. A 2019-es évet színházi előadásokkal kezdik, minden színházbérletnek lesz egy-egy előadása.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!