Szombaton ismét Erzsébetvárosi Advent


2018-12-06 21:56:54  | cikk: HuHa  | 


Szombaton ismét Erzsébetvárosi Advent  főképe
Harmadik alkalommal szervezi meg Erzsébetvárosi Advent elnevezésű programját az Erzsébetvárosi Baráti Kör és Venczel Csaba önkormányzati képviselő. Az ünnepre hangoló közösségi program jótékonysági célokat szolgál, az összegyűlt adományokat a városrészen élő idős, beteg lakosok számára ajánlják fel.

A rendezvény szombaton, december 8-án reggel 8 órától várja a városrész lakóit és a távolabbról érkezőket. Ekkor kezdődik a főzés, mely ezúttal nem verseny, ám az elkészült ételekért adott adományok a már említett nemes célt szolgálják.
-Szeretetteljes együttlétre készülünk és várunk mindenkit - fogalmazott Venczel Csaba, a városrész képviselője. Mint mondta, a programnak a Béke téren álló vendéglátóegység környezete ad helyet, a főzés mellett a lakókkal együtt díszítik fel a városrész karácsonyfáját, s azt remélik, hogy sokan hoznak egy-egy díszt a fa ünnepi díszbe öltöztetéséhez. A rendezvényen műsorral kedveskednek a megjelenteknek az Erzsébetvárosi Óvoda apróságai, műsorukat 11 órától láthatják az érdeklődők.
-Az óvodások műsora mellett örömmel fogadunk minden városrészen élőt, aki egy verssel, prózai darabbal vagy énekkel hozzájárul a rendezvényhez.

Az Erzsébetvárosi Baráti Kör képviseletében Papp András, a rendezvénynek helyet adó Béke téri vendéglátóhely üzletvezetője is szeretettel invitált mindenkit a szombat délelőtti rendezvényre. Elmondta, a nyugdíjasok, az Erzsébetvárosi Fiatalok, a vasutasok csapata és a büfé törzsvendégi köre jelentkezett a főzésre. A helyszínen készülő ételek mellé várják a sütemény felajánlásokat is, az ezekből befolyt adományokkal is az erzsébetvárosi időseket támogatják, és a házigazdák forró italokkal is készülnek a résztvevők fogadására, szintén adománygyűjtés céljából.

A szervezők hangsúlyozták, nemcsak az erzsébetvárosiak részvételére számítanak szombaton, szeretettel látnak más városrészekből érkező vendégeket is.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!