Mikulásváró délután a Tarczyban


2018-12-05 21:01:55  | cikk: Babos Petra  | 


 Mikulásváró délután a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy a nagycsoportos óvodásokat Mikulás környékén meghívják egy játékos, úgynevezett ovisuli délutáni foglalkozásra. Így történt ez ma délután is, amikor Mikulásváró délutánt tartottak az intézmény aulájában.
A gyerekeket különböző kézműves feladatok várták, természetesen a Mikulás várás jegyében. A jó hangulatú programon változatos feladatokkal és meglepetéssel kedveskedtek az alsós munkaközösség nevében. A foglalkozás elsődleges célja az iskolával és a tanítókkal való megismerkedés. A Mikulásváró programon a 3. a osztály működött közre.
Venczel Csaba igazgatótól megtudtuk, az iskola a jövő tanévben három első osztályt szeretne indítani, az egyikben Fodor Tímea és Süle Judit, a másikban Tekán Kinga és Knollné Domonkos Erika fog tanítani, míg a kéttannyelvű osztályban Kiss Zsanett és Horváth Dóra oktatja a kicsiket.
A tanév folyamán még két alkalommal hívják a gyerekeket ovisulis foglalkozásra, farsangkor és húsvétkor.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!