Ugodon búcsúzott a kupaküzdelmektől a Lombard II


2010-05-27 17:51:34  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: ugodse.hu  | 


Ugodon búcsúzott a kupaküzdelmektől a Lombard II főképe
Az NB III-as bajnokság kilencedik helyén álló Lombard II a Magyar Kupa harmadik fordulójában a megyei első osztályban vitézkedő Ugod SE-hez látogatott, ahol 1-1-es döntetlent ért el. A kupaszabályok értelmében remi esetén az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább, így Nagy Mihály fiainak az ugodi kirándulás jelentette a végállomást. A pápaiak természetesen a továbbjutás reményében érkeztek Ugodra, de mint Nagy Mihály elmondta, csapatának elsősorban a bajnokságban kell jól szerepelnie.
- A második félidőben lényegesen jobban játszottunk, mint az elsőben, erőfölényben is voltunk, sokat támadtunk, ziccereink, helyzeteink voltak, bár ugyanez elmondható az ellenfélről is. Ha a helyzeteinket berúgjuk megnyerjük a meccset, ám ez nem sikerült, mindenesetre ez a kupameccs jó felkészülés volt a hétvégi, Büki TK elleni bajnokinkra. Véleményem szerint a játékvezetés nem tudott felnőni a mérkőzés színvonalához, amilyen harcmodort az ugodi csapat hazai pályán bemutatott, azt csak ennél a játékvezetőnél lehetett megtenni. Függetlenül ettől az ugodiak nagyon jól harcoltak, azt hiszem ezt egy kicsit túlzásba is vitték a pályán, de mint mondtam a játékvezető ebben komoly partner volt. Ennek ellenére gratulálok nekik, megérdemelték a döntetlent, mert helyzeteik voltak, összességében reális ez az eredmény. A mérkőzésen több fiatal ifista is lehetőséget kapott, mert azt kellett néznem, hogy hétvégén az NB III-ban kikre számíthatok, mivel nagyon elfogytunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!