Vízilabda: Sok volt a hiányzó


2018-12-04 13:29:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vízilabda: Sok volt a hiányzó főképe
Pápai játéknappal folytatódott a Dunántúli Vízilabda Liga ifjúsági pontvadászata. Az ?A? csoport harmadik fordulójában a Várkertfürdő medencéjében hét mérkőzést rendeztek, ezek közül két alkalommal a pápaiaknak szoríthattunk. Cseh László tanítványai előbb a Dunaújvárossal majd az Ajkával csaptak össze. Sajnos hazai részről többen is betegséggel és sérüléssel küzdöttek, a rövid kispad pedig mindkét végeredményen érzékelhető volt. Elsőként a Dunaújvárossal mérte össze erejét a PSE, mindössze egy cserével az első két negyedben nem tudott betalálni a hazai gárda, a második félidőben Csikós Máté vezérletével sikerült szépíteni, a győzelem kiharcolására azonban már nem volt idő. Két mérkőzésnyi pihenő után következett az Ajka elleni meccs, mely hasonlóan alakult az elsőhöz, 7-1-es félidő után a harmadik negyedben egészen két gólig sikerült felzárkózni, sajnos a fordításra már nem maradt energiája a vendéglátóknak.
- Mindkét mérkőzés eredményére rányomta a bélyegét a rövid kispad, sérülések, betegségek tizedelték a csapatunkat - tudtuk meg Cseh Lászlótól, a fiatalok edzőjétől. - Tíz játékos állt csak sajnos a rendelkezésemre, ebből is az egyik 2006-os születésű volt. A védelem alapembere, Kovács Bendegúz lázas beteg volt a forduló napján, Megyeri Magor sérüléssel küzdött, Fekete Mátéról pedig nem tudtunk semmit. Próbáltunk a posztokon cserélni, változó sikerrel, bízom benne, hogy a következő fordulóban már teljes lesz a keret és tudjuk növelni győzelmeink számát.

PSE - Dunaújváros 5-12 (Pápai gólszerzők: Bencze Ádám 1, Csákvári Tibor 3, Megyeri Hunor 1)

Ajka - PSE 11-6 (Pápai gólszerzők: Bencze Ádám 3, Csákvári Tibor 2, Csikós Máté 1)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!