Értékes könyvjutalomban részesült a Tarczy


2018-12-03 19:20:57  | cikk: Babos Petra  | 


Értékes könyvjutalomban részesült a Tarczy főképe
A debreceni Graph-Art Kiadó idén 20 éves, ennek alkalmából meghirdetett egy nyereményjátékot azon iskolákban, ahol olvassák a Tappancs és Tudorka magazinokat.
Holczer Gábor területi képviselő elmondta, minden hónapban kisorsolnak egy iskolát szeptembertől augusztusig, s 100.000 Ft értékű könyvcsomagban részesítik a szerencsés intézményt.
-Októberben a Pápai Tarczy Lajos Általános Iskola nyert, amely könyveket decemberben szállítottunk ki nekik. A könyvek történelmi és ismeret-terjesztőek, amelyeket a gyerekek év közbeni és év végi jutalmazására és könyvtárfejlesztésre használhatnak az iskolák - mondta Holczer Gábor, akitől megtudtuk, ezúttal 55 darab könyvet hozott Pápára.
Vida Tímea kapcsolattartó fejlesztő pedagógustól megtudtuk, nagy öröm az iskola számára, hogy könyvjutalomban részesültek egy pályázatnak köszönhetően, amely nagy érték az intézmény számára.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!