Adventi készülődés a máltai Ifjúsági Centrumban


2018-12-02 19:59:34  | cikk: pi-pa  | 


Adventi készülődés a máltai Ifjúsági Centrumban főképe
Az első adventi hétvége szombatján Adventi Családi Délelőttre várt mindenkit a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja. Az Eötvös Utcai Ifjúsági Centrumban működő Kultúr-Kuckó Program részeként megrendezett családi délelőtt számos szórakozási lehetőséget biztosított kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A terem egyik sarkában mesesarkot rendeztek be a karitatív szervezet munkatársai, ahol a kandalló meghitt fénye mellett a Mikuláshoz és a karácsonyhoz kapcsolódó meséket olvashattak a szülők gyermekeiknek.
Az Ifjúsági Centrum egy másik részén játéksarok várt mindenkit, ahol számtalan társasjátékból válogathattak a játékos kedvű látogatók.
A Kultúr-Kuckó hagyományaihoz hűen kézműves foglalkozások is várták a családokat. Díszes ajándékcsomagoló tasakokat, színes papírharangokat és hangulatos téli képeket készíthettek az ügyes kezű apróságok, de a karácsonyt idéző kifestőkkel is készültek a szervezők.
Az Ifjúsági Centrum következő programja jövő szombaton 9-12 óráig újabb családi délelőtt lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!