Tovább menetel a Kilián DSE


2018-12-02 18:58:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tovább menetel a Kilián DSE főképe
Az Ajka ellen aratott bravúros, idegenbeli siker után a Kilián DSE Úrkúttal találkozott a megyei első osztályú női kézilabda bajnokság utolsó őszi fordulójában. Koncz Sándor csapata a nyitófordulóban elszenvedett vereség után mind az öt bajnokiján győztesen vonult öltözőbe, a cél az Úrkút ellen a jó széria folytatása volt. Elsősorban jó védekezésének köszönhetően közel tízgólos előnyben mehetett pihenőre 30 perc játék után a hazai gárda, fölényük a második félidőben sem csökkent. A hazaiak edzője a mérkőzés folyamán mindenkinek játéklehetőséget biztosított, így az összes játékos kivehette a részét a 29-22-es sikerből.
Koncz Sándor: Örülök a magabiztos győzelemnek, annak pedig még jobban, hogy mindenki pályára került. Volt olyan játékos is, aki ezen a találkozón szerezte élete első felnőtt gólját. Gratulálok a lányoknak az őszi teljesítményükért, bízom benne, hogy két hét múlva az előrehozott tavaszi fordulóban folytatjuk jó sorozatunkat.

Kilián DSE - Úrkút 29-22 (16-7)

Pápai gólszerzők:
Györkös Hanna 11
Pődör Patrícia 7
Nagy Zsófia 4
Bolla Enikő 3
Takács Zóra 2
Marton Anna, Radics Nikolett 1-1

A bajnokság december 16-án Balatonszemes ellen folytatódik hazai pályán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!