Hozta a kötelezőt a Bakonyerdő Pápa


2018-11-26 14:05:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hozta a kötelezőt a Bakonyerdő Pápa főképe
Az Ács ellen elveszített rangadó után a sereghajtó Győrújbarát ellen folytatta az NB II-es kézilabda bajnokságot a Bakonyerdő Pápa együttese. A kötelező győzelem kategóriájába tartozó bajnokira Szakács Dániel és Füzi Attila nélkül készültek a pápaiak, előbbi sérülés, utóbbi munkahelyi elfoglaltság miatt nem állhatott Kapcsándi Zsolt rendelkezésére. Az első félidőben négygólos előnyt szereztek a vendéglátók, s bár a második játékrész első tíz percében egy kisebb pápai hullámvölgy miatt közelebb zárkóztak a vendégek, miután összekapta magát a Pápa, nem volt kérdés a két pont sorsa. Szezonbéli második sikerét 30-23 arányban nyerte meg a pápai alakulat, a lefújás után a hazai tréner az eredménnyel igen, a mutatott játékkal nem volt elégedett.
- Technikailag sok hibát vétettünk, viszont fontos volt, hogy a múlt heti pofon után kiegyenesedjünk. A küzdőszellemmel nem volt probléma, viszont játékban - főleg támadásban - elmaradtunk az általam remélttől, de összességében megérdemelt győzelmet arattunk - értékelt Kapcsándi edző.  

Az ifik négy góllal, 34-30-ra nyertek, folytatás december 2-án Veszprémben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!