Ha december, akkor Apuka Kupa


2018-11-20 17:14:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ha december, akkor Apuka Kupa főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club december 16-án vasárnap a Városi Sportcsarnokban immár ötödik alkalommal rendezi meg a minden évben nagy népszerűségnek örvendő Apuka Kupa elnevezésű teremlabdarúgó tornáját, melynek jelmondata a régi: „Majd apa megmutatja, hogyan is kell ezt csinálni...!”
Minden PELC-es korcsoport szülői csapata részt vehet a tornán, az együttesekbe az adott korcsoporthoz tartozó szülők és nagyszülők nevezhetőek, valamint az adott korcsoport edzője és egy más csapatban nem szereplő PELC edző vagy alkalmazott, tisztségviselő. Egy versenyző csak egy csapatban szerepelhet, kivéve az olyan szülő, akinek több gyermeke is szerepel különböző korcsoportú PELC-es csapatokban, illetve azon edzők, akik több korcsoportban vezetőedzők. A csapatok könnyebb kialakítása érdekében, csapatonként szerepelhet legfeljebb két PELC játékos, aki az U16-os, az U17-es vagy az U19-es csapatban játszik.

Nevezési határidő: 2018. december 10. (hétfő). A nevezési lapot a pelc@papa.hu e-mail címre kell visszaküldeni vagy a korcsoport edzőjének eljuttatni.

A nevezési lap letölthető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!