Vallejos duplája győzelmet ért


2018-11-17 15:40:13  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Vallejos duplája győzelmet ért főképe
Vallejos duplájával sorozatban harmadik mérkőzését is megnyerte a Perutz FC, mely a Csepel és a BKV Előre utána az Andráshidát is két vállra tudta fektetni.

Perutz FC - Andráshida 2-1 (2-0) Gsz.: Vallejos 2 ill. Szabó M.

Perutz stadion, 300 néző, v.: Takács (Ország, Nagy). Perutz FC: Sánta - Nagy T., Császár, Dóczi - Iványi, Somogyi, Baldauf (Ivancsics 72.), Jurik (Füleki 72.), Bohner - Szabó Zs. (Szabó T. 82), Vallejos, edző: Rozmán László. Andráshida: Czirjék - Marsai, Simonfalvi, Takács, Nagy Z. - Bailo (Bontó 46.), Ferencz (Tóth 75.), Jóna, Szegleti - Szabó M. (Kónya 80.), Bíró, edző: Dobos Sándor.

Jó passzban, két magabiztos győzelemmel a háta mögött fogadta az idegenben szerényen teljesítő Andráshidát a pápai alakulat. A hazaiaknál Böröczky Bálint combproblémák miatt nem tudta vállalni a játékot, ettől eltekintve Rozmán László a legjobb kezdő 11-et küldte pályára. Hamar megszerezte a vezetést a vendéglátó alakulat, hiszen már a harmadik percben megrezdült a vendég háló, Nagy Tamás labdáját a kimozduló Czirjék mellett eltolta Vallejos és az üres kapuba gurított 1-0. Ezután bő fél órán keresztül semmi nem történt, mezőnyben folyt a játék, némi felüdülést a szurkolóknak a hidegben Jurik átlövése jelentett, ám ezt szögletre tudta ütni a vendég portás. A 38. percben megduplázta előnyét a Perutz, Császár felívelését Somogyi fejelte le Vallejos elé, aki a tizenegyespont környékéről külsővel a kapuba pörgetett 2-0. A második félidő elején megint gólt szerezhetett volna a Pápa, ám Bohner emelése centikkel a jobb kapufa mellé csorgott. A 64. percben aztán a semmiből szépített az Andráshida, egy bal oldalról érkező labdát Szabó Martin belsőzött öt méterről a kapuba 2-1. A gól megfogta a pápaiakat, a Zala megyeik természetesen belelkesedtek, Bíró lábában ott is volt az egyenlítés lehetősége, a játékos azonban kecsegtető helyzetben nem találta el a labdát. A hajrában megint Vallejos állt közel a gólszerzéshez, rövidbe tartó lövését azonban fogta Czirjék, így maradt a 2-1-es hazai siker.

Rozmán László: Tudtuk, hogy egy küzdelmes, hajtós meccs vár ránk, ez be is igazolódott. Az első félidőben rendben volt a játék, birtokoltuk a labdát, bár lehettünk volna gyorsabbak is. A félidőben felhívtuk a figyelmet arra, hogy ellenfelünk soha nem adja fel és ne lelkesítsük be őket. Utólag úgy gondolom, a fordulópont Bohner kihagyott helyzete volt, ha az bemegy eldőlt volna a meccs. 3-0 helyett aztán 2-1 lett, így végig koncentrálnunk és csúsznunk, másznunk kellett, de a lényeg, hogy megvan a győzelem.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!