Szombaton harmadik sikerére tör a Perutz FC


2018-11-16 14:14:25  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Szombaton harmadik sikerére tör a Perutz FC főképe
Idei utolsó előtti bajnokiján sorozatban harmadik győzelmére készül a hátsó régióba tartozó Andráshida ellen a legutóbbi sikerével már az ötödik helyet birtokló Perutz FC.

Korábban nem fordult még elő a bajnokság során, hogy egymás követő két mérkőzésen is győztesen vonuljon öltözőbe a pápai csapat, a cél a 15. fordulóban nem is lehet más, mint a jó széria folytatása. A Csepel elleni siker után Rozmán László azt mondta, a hátralévő három meccsüket egyaránt szeretnék megnyerni, a BKV Előre otthonában az első feladatot kipipálták, jöhet tehát a zalaegerszegi együttes elleni hazai fellépés.
- Minden csapat becsületére válik, ha hat gólt tud lőni, ezt a teljesítményt csak növeli, ha erre idegenben képes - értékelte játékosai legutóbbi produkcióját Rozmán László, a pápaiak trénere. - A kiállítástól függetlenül jobban játszottunk a BKV-nál, 11 a 11 ellen is úgy érzem, elhoztuk volna a három pontot. A szezon során talán most játszottunk a legjobban, bízom benne, hogy ez a magabiztos siker átszakítja a korábban említett gátat és görcsösséget a fiúkban.

Az Andráshida legutóbb 1-0-s vereséget szenvedett a Puskás II. ellen, a lefújás után Dobos Sándor vezetőedző azt mondta, az előre játékban még fejlődniük kell, ami nem is csoda, hiszen a lejátszott bajnokik felén, hét összecsapáson nem tudtak gólt rúgni tanítványai.

- Volt alkalmunk feltérképezni az ellenfelet, láttuk, hogy egy borzasztóan szervezett csapat az Andráshida, mely a középpályás játékra helyezi a fő hangsúlyt. Próbálunk a támadójátékunkkal dominálni és az ebből adódó helyzeteinket értékesíteni. Két szép győzelem után vagyunk, tíz rúgott góllal, csak a győzelem jár a fejünkben. Számítunk nagyon a közönségünkre, arra kérem a szurkolókat, hogy látogassanak ki minél többen a hátralévő két mérkőzésünkre és biztassák a fiúkat - üzent a sárga-kék szimpatizánsoknak a Perutz trénere.

A mérkőzést a magyar válogatott Finnország elleni találkozója miatt kivételesen szombaton rendezik, a labda Takács Ryan Lee sípszavára november 17-én 13 órakor indul útjára a Perutz stadionban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!