Táskát lopott


2018-11-15 09:44:45  | cikk:  | 


Táskát lopott főképe
Pápa egyik utcájában tépte ki egy asszony kezéből a táskát egy csornai férfi, a rendőrök még aznap elfogták.

A sértett 2018. november 10-én kora délután értesítette a rendőrséget arról, hogy 12 óra körül Pápa egyik utcájában egy háta mögött közlekedő ismeretlen férfi kitépte kezéből a bevásárló táskáját és elszaladt vele. A táskában az előzőleg vásárolt árucikkek, egy mobiltelefon, valamint egy pénztárca volt benne közel tízezer forint készpénzzel, igazolványokkal és plasztik kártyákkal.

A pápai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként pár órán belül beazonosították a lopás feltételezett elkövetőjét. A 26 éves csornai férfit 19 óra körül igazoltatta Szabó Péter rendőr főtözsőrmester körzeti megbízott Pápa belvárosában. A helyi rendőrkapitányságra előállított gyanúsított elmondta, hogy miután az ellopott táskából kivette a pénztárcát, a szatyrot az utcán elhajította. Később a bukszát is eldobta, csak a benne levő készpénzt tartotta meg, amit azonnal el is költött. A bevásárló szatyrot a járókelők találták meg, a pénztárcát pedig a nyomozók kutatták fel, amit 2018. november 13-án a benne levő kártyákkal és igazolványokkal visszaadtak a tulajdonosnak.

A csornai férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi