A páros oldalon is készül a járda


2018-11-14 21:51:22  | cikk: HuHa  | 


A páros oldalon is készül a járda főképe
Tegnap a Korvin utca páros oldalán is megkezdte a kivitelező a régi aszfaltjárda felbontását, amit majd az új térkő burkolatos gyalogosfelület kialakítása követ. Ez azt is jelenti, hogy a páratlan oldalon a Fő tér és a Barát utca között elkészült a járda, így a gyalogosok már azon közlekedhetnek.
A Barát utca és a Fő tér között megnyitották az új járdát

A páratlan oldalon ma a Barát és a Kard utca közötti szakasz utolsó méterein építették a járdát, készültek a csapadékvíz elvezető folyókák, rakták a burkolóköveket és a Kard utcai kereszteződésnél a járdaalap kialakításán dolgoztak.
A csapadékvizet folyókákban vezetik el

Vörös Lászlótól, a kivitelező Boroszlán Zrt. vezérigazgatójától megtudtuk, a páros oldali járdabontás folyamatosan zajlik a következő napokban a Kard utcáig és azonnal meg is kezdik az új járda építését a szegély kialakításával. Ezzel párhuzamosan pedig a páratlan oldalon megindulhat a gyalogosközlekedés.
Bontják a páros oldali járdát is

A vezérigazgató arról is tájékoztatott, a járdaépítés mellett a Barát utcai kereszteződés útpályáján is dolgoznak, ott a Korvin utcai járda vonaláig ugyanolyan bazalt kiskockakőből építik meg az úttestet és a parkolókat, mint amilyen a Barát utcában is található. Ez a munkafolyamat várhatóan a hét végére elkészül.

Képek:


Címkék: felújítás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!