Győzelem hazai pályán


2018-11-14 11:03:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelem hazai pályán főképe
A vártnál magabiztosabban szerezte meg első győzelmét a megyei első osztályú sakk bajnokságban a Szabadgyalog Sakk Egyesület.

Sakkozóink az első fordulóban idegenben, Eplényben ültek asztalhoz, ahol a tavalyi ezüstérmes ellen 6-6-os döntetlent értek el. A pontvadászat második játéknapján az Ajka Városi Amatőr-Schnur Sakkegylet csapata látogatott a Huszár Közösségi Házba. Ebben a fordulóban első alkalommal erősítették a pápaiakat a nyáron igazolt játékosok, Hegedüs Gyula, Kurics László és Besenyi Tibor.

- Varga Gyula, Gyutai Nándor, Kiss Zoltán, Kerecsényi Zoltán, Hamzáné Gyimesi Andrea és jómagam is nyerte partiját, míg Besenyi Tibor, Buzás Gyula, Domonkos Eszter és Janus Tamás fél ponttal járult hozzá a 8-4-es, magabiztos sikerhez - tájékoztatott Kiss Csaba, az egyesület elnöke. - Örömteli, hogy mindhárom vendégjátékosunk a rendelkezésünkre tudott állni, nagyszerűen helytálltak az első három táblán helyet foglaló 2000 Élő pont feletti ajkaiakkal szemben. A következő fordulóban Balatonalmádiba látogatunk, ahol szeretnénk megőrizni jó mérlegünket.

Az egyesület minden héten csütörtökön 14:30-tól 18 óráig a Huszár Közösségi Házban várja a sportág iránt érdeklődőket, akár már hat éves korttól.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!