Megszerezte első pontjait a Bakonyerdő Pápa


2018-11-12 21:24:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megszerezte első pontjait a Bakonyerdő Pápa főképe
Hat nyeretlenül megvívott bajnoki után idei hetedik tétmeccsén győztesen vonult öltözőbe a Bakonyerdő Pápa felnőtt gárdája, miután öt góllal legyőzte a Balatonfüred U23-as együttesét.

Az első perctől kezdve a pápaiak irányították a mérkőzést, a félidőben még három (16-13), a lefújást követően öt találat állt a felek között (35-30). A magabiztos sikerhez minden csapatrész hozzátette a magáét, mindkét kapus kiváló napot fogott ki, Kondor vezérletével sok lövést sikerült blokkolni, a gyors indításokból Vígh és Stall is könnyű gólokat lőtt, Bors és Szakács pedig hozta a tőle megszokottat, így összességében teljesen megérdemelt pápai győzelem született.

Kapcsándi Zsolt: Nem az elmúlt két hétben tanultunk meg kézilabdázni, ez a produkció mindig is ott volt a fiúkban, csak valahogy nem sikerült felszínre hozni, ma igen. Végre felszabadultan játszottunk, csapatként, akik eddig visszafogottabb teljesítményt nyújtottak, tőlük is azt láttam, amit valójában tudnak. Most nyerhető meccsek jönnek, bízom benne, hogy sikerül megtartani ezt a formát és akkor megkezdhetjük a felzárkózást.

A pontvadászat Ácson folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!