Fontos lenne egy idegenbeli siker


2018-11-10 18:59:29  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Fontos lenne egy idegenbeli siker főképe
Jó hajrára készül az NB III-as labdarúgó bajnokság őszi szezonjában a Perutz FC, az első lépést efelé a BKV Előre otthonában tehetik meg a sárga-kékek.

A Csepel elleni győzelemmel három helyet előzött a tabellán a Perutz alakulata, Rozmán László tanítványai jelenleg a hetedik helyen állnak, mindössze négy pontra a dobogótól. A fővárosiak ellen egy félidőt átaludtak a hazaiak, aztán a második játékrészben beindult a hazai henger és már csak egy csapat volt a pályán.
- Ellentétes félidők voltak a csepeliek ellen, az első 45 percben bátortalanul, pontatlanul futballoztunk, szerencsére jókor, a szünet előtt sikerült egyenlíteni, ami jót tett a lelkeknek - emlékezett Rozmán edző. - Most már egy tanulmányt kellene írni arról, hogy miért nem merünk az első perctől játszani, kis túlzással három jó passzunk nem volt, de remélem, ez a második játékrészben kivívott és összességében megérdemelt siker elindít minket a felfelé vezető úton, elszáll a görcsösség és végre úgy fognak játszani a fiúk, ahogy az tudásuk alapján elvárható lenne.

Két 18 pontos csapat találkozik a fővárosban a vasárnapi, 14. fordulóban, a BKV rapszodikus teljesítményt nyújt, győzelmek és vereségek váltják egymást, legutóbb a Puskás II. ellen a 93. percben bekapott góllal maradt alul Menczeles Iván együttese.

- Stabil NB III-as csapat a BKV Előre, pontjainak nagy részét hazai pályán szerzi, idén nem is kapott még ki saját pályáján, mérlegük négy győzelem, három döntetlen. Nehéz összecsapásra számítok, de azt beszéltük a fiúkkal az öltözőben, hogy a hátralévő három bajnokit szeretnénk megnyerni, hogy kárpótoljuk a szurkolóinkat és önmagunkat is. Egy nagyon fegyelmezett, sokat ütköző, okos futballt játszó pápai csapatot szeretnék látni vasárnap.

A Csepel ellen Somogyi Richárd megkapta ötödik sárga lapját, így a középpályás biztosan kihagyja a november 11-én 13:30-kor kezdődő mérkőzést.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!