Márton-napi program a Tarczyban


2018-11-09 21:49:32  | cikk: Babos Petra  | 


Márton-napi program a Tarczyban főképe
Negyedik éve szervezi meg Szent Márton napja alkalmából a családi foglalkozást az alsós informatika tagozatos osztályoknak a Tarczy Lajos Általános Iskola.
Tekán Kinga tanítónő elmondta, az előző években nagy népszerűségnek örvendett ez a program, ezért szervezték meg ebben az évben is a Márton- napi délutánt, amely sok diákot és szülőt mozgatott meg. A diákok már napokkal ezelőtt lelkesen készültek a mai napra rajz- és technika órákon készítettek libás díszeket, amelyekkel az aulát dekorálták.
-A délután nyitányaként a 4. c osztályosok mutattak be vidám Márton-napi előadást, majd az aulában pillanatok alatt megteltek az asztalok, és a gyerekek szüleikkel, tanáraikkal kézműveskedtek, készítettek a Márton-napjához kapcsolódó tárgyakat. Természetesen kóstolhattak libazsíros kenyeret, hozzá finom teát, hisz e nap elengedhetetlen része a libaétel.
A jó hangulatú program zárásaként, az elkészített lampionokkal egy lámpás felvonuláson vettek részt a szülők és gyerekek az iskola körül - tudtuk meg Tekán Kingától.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!