Projekt-party - az önkormányzat új kezdeményezése


2018-11-08 21:57:15  | cikk: HuHa  | 


Projekt-party - az önkormányzat új kezdeményezése főképe
Projekt-party elnevezéssel indította útjára legújabb kezdeményezését az önkormányzat. A cél, hogy még egy lehetőséget biztosítsanak a pápaiak számára a városi beruházások részleteinek, előrehaladásának megismerésére. A városvezetők reményei szerint sok alkalomból álló sorozat premierje a Pápai Polgári Kör ma esti összejövetelén volt, a kör vezetése hívta meg a Projekt-partyt a rendezvényre.
A Pápai Polgári Kör népes tagsága előtt debütált a Projekt-party

-A Területi Operatív Programban elnyert pályázataink megismertetésére nagyon sok energiát fordítottunk és több lehetőséget felkínáltunk arra, hogy minél több pápai megismerje, hogy mi fog történni a következő években. Erre példa az, hogy a pályázatok szabadon megtekinthetők a városházán. Most is invitálok mindenkit a projektasztalhoz, hiszen a közben elkészült tervdokumentációkkal kiegészítjük ezeket a pályázati csomagokat - közölte Áldozó Tamás polgármester, hangsúlyozva, az eddig kínált lehetőségek mellett újdonságként indították el a Projekt-partyt. Ez azt teszi lehetővé, hogy közvetlenül tudjanak kommunikálni a pápaiakkal a változásokról, előrehaladásokról.
-Mi azt kínáljuk ezzel a Projekt-partyval a város közösségeinek, hogy én, alpolgármester úr és a projektmenedzserek elmegyünk, ha hívnak minket, és részletekbe menően beszélgetünk az ott megjelentekkel a városi fejlesztésekről. Az első meghívásunk a Pápai Polgári Kör rendezvényére szólt, de ahol szívesen látnak minket, ott meg fogunk jelenni.
Unger Tamás alpolgármester átfogóan beszélt a fejlesztésekről

A Projekt-party szólhat egyetlen beruházás ismertetéséről vagy egy átfogó fejlesztési tájékoztatóról, ami mind a 14 nyertes TOP-os projektről szól. Ez attól függ, melyik szervezet, civil vagy politikai közösség mire kíváncsi.
-Igény szerint állítjuk össze a programot és az információk legteljesebb körét elmondjuk, ha pedig pontosan megjelölik, mire kíváncsiak, visszük a pályázati anyagot, a tervdokumentációt és az egyéb dokumentumokat, amik a projektfejlesztésről szólnak - közölte a városvezető.
Rádi Róbert ügyvezető a már megvalósítási szakaszban lévő beruházásokról szólt

A Pápai Polgári Körben tartott első Projekt-partyn Unger Tamás alpolgármester az elnyert TOP-os pályázatokról szólt összefoglalóan. Beszélt a pályázatok benyújtásáról, elnyeréséről, a támogatási összegekről, a fejlesztési célterületekről és arról is, hogy a pályázatok benyújtása óta eltelt időszakban hogyan változott a megvalósítás forrásigénye. Rádi Róbert, a TOP-os projekteket koordináló Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. ügyvezetője azoknak a fejlesztéseknek a részleteit ismertette, melyeknek a fizikai megvalósítása már megkezdődött. Így szólt a Huszár lakótelepi orvosi rendelő felújításáról - mely már be is fejeződött -, a véradó épületének új funkcióval való megtöltéséről és az ehhez kapcsolódó felújításról, a Zöld Város I. projekt már folyamatan lévő kivitelezéséről és a városi piac megújulásáról.

Képek:


Címkék: Projekt-party
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!