Győzelemmel búcsúzott az U16


2018-11-05 14:22:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelemmel búcsúzott az U16 főképe
Hazai pályán búcsúzott az őszi idénytől a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U16-os lánycsapata. A nyugati csoport nyolcadik fordulójára a hazaiak 15 gyűjtött ponttal a második helyen álltak, a Balaton-partiak hat egységgel a hetedik pozíciót foglalták el. A megbeszélteknek megfelelően kezdte a mérkőzést a PELC, a nyolcadik percben Kilinkó Nóra idénybeli 17. találatával megszerezte a vezetést, és a folytatásban sem vettek vissza a tempóból a vendéglátók. Vesztergom Bettina a 21., a 28. és a 38. minutumban is mattolta a füredi kapust. Szünet után bár az eredmény nem változott, a PELC sikere egy percig sem forgott veszélyben.

PELC U16 - Balatonfüred U16 4-0 (4-0) Gsz.: Kilinkó, Vesztergom 3

Tóth Ferenc: Főleg az első félidőben maximálisan megvalósult az, amit megbeszéltünk a kezdő sípszó előtt. Fegyelmezettek voltunk, hajtottunk, gólokat lőttünk, és el is döntöttük a találkozó végkimenetelét. A második játékrészben mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani, hatot cseréltem, mindenki hozzátette a magáét ehhez a sikerhez. Bízom benne, hogy egy jó felkészülés után tavasszal meg tudjuk őrizni dobogós helyezésünket.

A bajnokság márciusban a Kaposvár ellen folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!