Közösen mozogtak a Vajda lakótelepiek


2018-11-02 18:47:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közösen mozogtak a Vajda lakótelepiek főképe
Az egészséges életmódra való nevelés jegyében a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ első alkalommal rendezte meg a Mozdulj Vajda! elnevezésű szabadidősport rendezvényét.

A művelődési központ munkatársai a Vajda lakótelepi játszótérre és környékére várták az érdeklődőket, kicsik és nagyok számos program közül választhattak, volt streetball, légvár, lengőteke, trambulin, ping-pong és lovaglás is. Illés Viktória művelődésszervezőtől megtudtuk, a Mozdulj Igal és Mozdulj Vajda rendezvénnyel az a céljuk, hogy a lakótelepen élő gyerekeket és felnőtteket megmozgassák.
- Próbáltuk az őszi szünetre időzíteni az eseményt, hogy ne csak a felnőttek, hanem a gyerekek is részt tudjanak venni rajta. Úgy tűnik, ez jó döntés volt, hiszen több család is kilátogatott a rendezvényre. Igyekeztünk minél változatosabb programelemeket összeállítani, a nép ügyességi játékoktól kezdve a trambulinon át a lovaglásig minden megtalálható volt, nem is beszélve a labdajátékokról. Bízom benne, hogy minél több felnőttet és gyermeket sikerült az egészséges életmód felé terelni és mozgásra biztatni - tájékozatott Illés Viktória.

A programon a résztvevők között értékes nyereményeket sorsoltak ki.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!