A kupában sem megy: kiesett a Perutz


2018-10-31 15:41:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A kupában sem megy: kiesett a Perutz főképe
A legjobb 32-be kerülés volt a tétje a Magyar Kupa keddi és szerdai játéknapjának. A legjobb 64 között az NB III-ból 22 együttes volt még versenyben a kupáért, köztük volt a Perutz FC is, mely a hatodik körben csak hosszabbításban jutott túl a Zala megyei első osztályban szereplő Hévíz csapatán. Rozmán László együttese a hetedik fordulóban a szintén harmadosztályú Iváncsához látogatott. A pápaiak mestere az alapcsapatból Sántát, Császárt, Ivancsicsot és Iványit is csak a cserepadra nevezte, Szabó Zsolt pedig még a kispadra sem ült le. A helyzetek alapján akár több góllal is vezethetett volna már az első játékrészben a Perutz, két ígéretes lehetőség is centikkel kerülte el a kaput. A játék képe a második felvonásban sem változott, meddő mezőnyfölényben futballoztak a vendégek, aztán a 71. percben a hazaiak először jutottak el Szigeti kapujáig és egy szélről érkező labdát Bartha bekotort, amivel az iváncsaiak - mint később kiderült - megszerezték a továbbjutást érő találatot.

Iváncsa KSE - Perutz FC 1-0 (0-0) Gsz.: Bartha

Rozmán László: Amíg képtelenek vagyunk gólt lőni, nem fogunk nyerni. Tipikus egygólos mérkőzés volt, amit uraltunk, legalább 70 százalékban a mi akaratunk érvényesült. Nagyságrendekkel jobban játszottunk, mint az Érd ellen, az ellenfél egyet lőtt kapura, abból sikerült kikapnunk. Az első félidőben kellett volna eldönteni a továbbjutást, hetek óta ez a problémánk, hogy a gólhelyzetekkel nem tudunk élni. Hétvégén igyekszünk javítani.

Iváncsa: Dániel - Madarász, Aradi, Kertai, Fekecs, Pribék, Szántó, Bognár B. (Bartha 53.), Cseszneki (Kovács 91.), Varga B., Berényi (Huszty 82.)

Perutz FC: Szigeti - Bohner, Dóczi, Szénási (Császár 21.), Böröczky - Somogyi - Baldauf, Jurik (Iványi 68.), Szabó T., Nagy T. - Füleki (Havasi 75.)

A sárga-kékek legközelebb november 4-én 13:30-as kezdéssel a bajnokságban a Csepelt fogadják.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!