Ismét 24 órás focitornát rendeznek


2018-10-31 12:35:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét 24 órás focitornát rendeznek főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a sportolási lehetőség biztosítása céljából a labdarúgást kedvelő csapatoknak, baráti közösségeknek harmadik alkalommal rendezi meg a Városi Sportcsarnokban 24 órás labdarúgó tornáját. A bajnokság december 8-án, szombaton 18 órakor kezdődik, és másnap, december 9-én este hat órakor zárul. A nevezési határidő november 28. (szerda), a nevezési díj: 10.000 Ft/csapat. A nevezési lapokat és díjat, a nevezési határidőig személyesen lehet befizetni a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ gazdasági irodájában (8500 Pápa, Erzsébet liget 1.). Az első nyolc csapat oklevél, kupa, érem és tárgyjutalmazásban részesül, ezen kívül díjazásra kerül a gólkirály, a legjobb mezőnyjátékos és a legjobb kapus.

A tornával kapcsolatban érdeklődni Németh Máténál, a 06-20/938-1746-os telefonszámon illetve a jmszk.sportszervezo@gmail.com e-mail címen lehet.

Nevezési lap letölthető ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!