Nyert és előzött a Kilián DSE


2018-10-30 23:19:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyert és előzött a Kilián DSE főképe
A tabellán elfoglalt pozíciók alapján rangadót rendeztek a megyei első osztályú női kézilabda bajnokságban, a négypontos, harmadik helyen álló Tapolca a negyedik pozíciót birtokló Kilián DSE-hez látogatott. A mérkőzés tétje a harmadik hely volt, hiszen a pápaiaknak szintén négy pont állt a neve mellett három játéknap után. A vendégek vezettek az első félidő első felében, aztán egyenlített a Kilián, sőt a vezetést is átvette. 19-14 állt az eredményjelzőn a szünetben és a játék képe a második játékrészben sem változott, a hazaiak ugyan négy-öt góllal mindig vezettek, ám a tapolcaiak folyamatosan nyomás alatt tartották őket. Végül Nagy Zsófia, Pődör Patrícia és Györkös Hanna vezérletével öt góllal a pápaiak bizonyultak jobbnak, a játék összképe alapján megérdemelten.

Kilián DSE - Tapolca 36-31 (19-14)

Koncz Sándor: Könnyebb mérkőzésre számítottam, a Tapolca nagyon megnehezítette a dolgunkat, veszélyes ellenfél volt. Öt gólnál nagyobb különbség nem alakult ki a mérkőzés során, végig koncentrálnunk kellett, mert ott loholtak a nyakunkban. Örömteli, hogy sikerült fellépnünk a dobogóra és az is, hogy ilyen sok játékos áll a rendelkezésemre, 19 fős a keretünk, ebből 16 játékost nevezhettem a meccsre. Köszönjük a közönség fantasztikus biztatását, kiváló hangulatot teremtettek.

Kilián DSE: Erdélyi, Nagy Zs. 10, Pődör 9, Györkös 9, Bolla E. 6, Baksa 2, Szabó, Takács, Tóth, Geszti V., Nagy, Marton, Radics, Bolla T., Geszti A., Trosits.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!