Egyesített kézilabda: Tarolt a Balla DSE


2018-10-30 12:31:54  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: specialolympics.hu  | 


Egyesített kézilabda: Tarolt a Balla DSE főképe
Hat csapat részvételével zajlott az októberi regionális, egyesített kézilabda bajnokság a budapesti Népligetben - számolt be a Magyar Speciális Olimpia Szövetség honlapja. Az öt-öt perces képességfelmérő játékok után két csoportot alakítottak ki a szervezők, az edzőkkel egyetértésben. Az I. divízióba a Hársfa SE, az Esély SE, a Balla DSE csapatai, a II. divízióba a Tempo Tordas SE, a Balla DSE II. és III. csapata mérkőzött egymással a győzelmekért. A találkozók 2×10 perces időtartamúak voltak, 5-5 perces szünetekkel. A pápai Balla DSE szereplése kiválóan sikerült, mindkét divízióban az első helyen végzett, emellett két különdíj is Pápára került. Czoborné Kilián Ildikó szakágvezető így értékelte a látottakat: - A torna legnagyobb részében minden mérkőzést nyílt küzdelem jellemzett, de a vége felé a fáradtság jelei sok játékosnál szembetűnő volt. Velük sok állóképesség fejlesztő edzésmunkát kell végezni. A partnerjátékosok néhány csapatnál dominánsabbak voltak, főleg a küzdelmek vége felé. Köszönetünket fejezzük ki a Magyar Kézilabda Szövetségnek a játékvezetők biztosításáért, Kenézné Ádám Zsuzsannának a különdíjak felajánlását, a Hársfa SE vezetőségének a helyszín biztosítását, továbbá a lelkes szülőknek a segítséget. Támogatásukkal színvonalas versenyt bonyolíthattunk le, melynek során sportolóink sokat erősödtek, ügyesedtek és nagyon szép élményeket szerezhettek.

Végeredmények:

I. divízió
1. Balla DSE Pápa I.
2. Esély SE Győr
3. Hársfa SE Budapest

II. divízió
1. Balla DSE III.
2. Balla DSE II.
3. Tempo Tordas SE

Különdíjak:
Gólkirály: Péter Benedek, 13 gól (Balla DSE III.)
Legjobb kapus: Zsidainé Szalai Krisztina (Balla DSE I.)
Legjobb játékos: Balázs Ákos (Hársfa SE)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!