Női táskát lopott


2018-10-29 09:09:18  | cikk:  | 


Egy italautomata mellett felejtett női táska ellopása miatt indult nyomozás vizsgálatát fejezték be egy marcalgergelyi nővel szemben a pápai rendőrök.

A nyomozás adatai szerint egy 29 éves marcalgergelyi nő 2018. június 8-án délután megjelent az egyik pápai áruházban, ahol az előterében álló italautomata mellett egy elhagyott női táskára lett figyelmes. A táskát felvette és a női mosdóba vitte. Az abban talált több tízezer forint értékű mobiltelefont magához vette, a lopott táskát pedig a benne levő többi értékkel a mosdóban hagyta. Az áruház biztonsági őre az üzletből távozni szándékozó nőt feltartóztatta, majd a helyszínre érkező rendőrök igazoltatták az asszonyt, aki átadta a lopott telefont és a mosdóban hagyott többi érték is előkerült.

A pápai rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a marcalgergelyi nőt, aki beismerő vallomást tett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi