A második helyezetthez utazik a Perutz


2018-10-27 12:03:23  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


A második helyezetthez utazik a Perutz  főképe
A bajnokságban második legtöbb gólt szerző, hazai pályán ezidáig mindössze egy vereséget szenvedő Érd otthonában folytatja október 28-án, vasárnap, 13.30-tól az NB III-as labdarúgó bajnokságot a Perutz FC.

A legutóbbi fordulóban a játék összképe alapján magabiztos győzelmet aratott a Sárvár és a Komárom elleni botlás után a pápai csapat, a Mol Vidi II. elleni háromgólos sikerből Szabó Zsolt és Ivancsics Gellért oroszlánrészt vállalt, hiszen előbbi két gólt lőtt, utóbbi pedig egy góllal és két gólpasszal vétette észre magát.

- Mindenképpen győzelemre készültünk, szerettük volna kárpótolni a szurkolóinkat az eddigi csalódást keltő eredményekért - fogalmazott Rozmán László. - A Vidi ellen készülve egy új szerkezetet próbáltunk ki, a 4-1-4-1-es játékrendszer hellyel-közzel működött is. Úgy láttam, hogy a két vendég kiállítás minket zavart meg jobban, a játékosokban még mindig van egy feszültség a minden áron való győzni akarás miatt, ami görcsösségbe ment át, de a győzelmünk így sem forgott veszélyben.

Az érdiek a legutóbbi fordulóban izgalmas meccsen játszottak hatgólos döntetlent Felcsúton, a Puskás Akadémia FC II otthonában, mérlegük hat győzelem, három döntetlen, két vereség. Limperger Zsolt együttese továbbra is őrzi második helyét a tabellán, a második legtöbb, 24 gólt lőve a 16 fős mezőnyben.

- Mindenképpen lökést kell hogy adjon a múlt heti siker, tiszteljük az Érdet, tudjuk, hogy egy nagyon jó, játszós csapat - vélekedett a vasárnapi találkozóval kapcsolatban a Perutz edzője. - Továbbra is fenntartom, hogy nekünk azok a mérkőzések fekszenek jobban, ahol az ellenfél nem áll be védekezni, hanem játszani akar, ilyen csapat az Érd is. Biztos, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés lesz, ismerjük az erényeiket és a gyengéiket is, igyekszünk a fiúkat ezekre felkészíteni.

A sárga-kékeknél Császár Attila letöltötte egymeccses eltiltását, így ismét a pápaiak edzőjének rendelkezésére áll.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!