Csökken az üzemanyagok ára


2010-05-25 15:04:35  | cikk: mo  | 


Az elmúlt időszak áremelései után most bruttó 6 forinttal csökken a benzin és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi ára – olvasható az internetes hírportálokon. A múlt héten a Mol Nyrt. ugyan nem változtatott az árakon, két hete viszont bruttó 2 forinttal emelte a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A mostani csökkentéssel a benzin átlagára 337-338 forintra, a gázolajé pedig 319-320 forintra esik.
A holtankoljak.hu egy mai cikkében arról számol be, hogy mind a benzin, mind a gázolaj tőzsdei jegyzésára csökkent a múlt héten, a forint-dollár árfolyam pedig lényegében stagnált, ezek a tényezők állhatnak a csökkenés mögött. Az idei árnövekedések és -csökkenések összegeként idén eddig összesen 24-24 forinttal nőtt a benzin és a gázolaj ára is a hazai töltőállomásokon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!