Elindult a sakkidény


2018-10-24 12:06:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elindult a sakkidény főképe
A Huszár Közösségi Házban rendezte meg a Szabadgyalog Sakk Egyesület évadnyitó versenyét. Az indulók számától függően hét fordulós svájci rendszerben vagy körmérkőzéses formában 2x15 perces játékidővel rendezték meg a megmérettetést, melyet hat kategóriában hirdettek meg. A vártnál sajnos kevesebben vettek részt a bajnokságon, összesen húszan ültek asztalhoz.
- Összességében elmondható, hogy papírforma eredmények születtek, az open kategóriában Lejer Sándor nyert, a 2001-2004 között születetteknél Cser Olivér és Domonkos Eszter, a 2005-2008-asok között Gombás Dávid és Ádovics Enikő végzett az élen, a 2009 után születettek kategóriájában Kiss Bence és Kiss Dorina kapta az első helyezettnek járó jutalmakat - tájékoztatott Kiss Csaba, a Szabadgyalog SE elnöke.
A sakkidény a megyei bajnokság második fordulójával folytatódik, november 11-én Ajka csapata látogat Pápára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!