A második félidőre lehet építeni


2018-10-24 11:32:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A második félidőre lehet építeni főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokság nyugati csoportjának hatodik fordulójában a nyeretlen Bakonyerdő Pápa a középmezőnyben elhelyezkedő Szentgotthárdi VSE-t fogadta. A hazaiak mérkőzésről-mérkőzésre jobb formában kézilabdáznak, hol az első, hol a második félidő sikerül számukra jobban, igaz ez még pontokban nem mutatkozik meg. Hasonló volt a helyzet ezen a játéknapon is, az első 30 percet követően hat góllal a vendégek vezettek, a második játékrészre aztán összekapta magát a Pápa és egészen egy gólig fel tudott zárkózni, sajnos ez annyit kivett a csapatból, hogy a fordításra nem maradt energiája, így a Vas megyeiek elvitték a két pontot.

Bakonyerdő Pápa - Szentgotthárdi VSE 26-28 (10-16)

Kapcsándi Zsolt: Nagyon gyenge támadójátékkal kezdtünk, sok technikai hibával, aztán elfárasztottuk ellenfelünket, és a második félidő alapján akár nyerhettünk is volna. Szünet után védekezésben is feljavultunk, viszont a hét gól ledolgozása sokat kivett belőlünk. Összességében egy vállalható vereségen vagyunk túl, de most már el kellene kezdünk gyűjtögetni a pontokat, mert több van ebben a csapatban, mint amit a tabella és az eredmények mutatnak.

Az ifik 44-28-as győzelmet arattak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!