Gólyabál a Közgázban


2018-10-20 21:40:07  | cikk: Babos Petra  | fotó: PSZC JMKSZ  | 


Gólyabál a Közgázban főképe
A Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma idén is megszervezte hagyományos Gólyabálját, melynek a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Szakképző Iskolája aulája adott otthon. A helyszínt Glatzné Gyömörei Szilvia tanárnő segítségével hangulatos ünnepi díszbe öltöztették a délután során a szorgos felsőbb éves diákok.
A szép számban megjelenteket Rasek Anita tagintézmény-vezető helyettes köszöntötte, aki mint mondta, nagy nap az intézmény életében, amikor új diákok érkeznek az iskolába. Sok-sok kíváncsi tekintettel, érdeklődő fiatalokkal találkozni mindig nagy öröm számukra. Az iskolavezetés ugyanis egy nagy családnak tekinti a közgázosok közösségét és így az iskola falai között is szeretettel fogadják az újak érkezését.
-A mai este meghatározó esemény számotokra. Hivatalosan is a közgázosok nagy családjának tagjaivá váltok - emelte ki Rasek Anita, majd jó szórakozást és bálozást kívánt minden résztvevőnek.
Somogyi Katalin, a Diákönkormányzatot segítő tanár, az est háziasszonya kiváló szervező munkájának köszönhetően egy felejthetetlen rendezvény részesei lehettek a közönség soraiban ülő szülők, nagyszülők és rokonok, barátok.
A kilencedikes diákok izgatottan készültek a programra, már hetekkel előbb lázasan tanulták a nyitótáncot Bódi Kornél és Farkas Fruzsina 11. B osztályos iskolatársuk irányításával. A sok próba és a lelkesedés eredményeként a bemutatott keringő lenyűgözte a közönséget, s vastaps üdvözölte az első bálozó fiatalokat. A csodaszép menyasszonyi ruhás lányokra és a csinos öltönyös fiatalemberekre méltán lehettek büszkék a szülők.

A Gólyabál szépére a bál elején készült fotók alapján on-line, valamint szavazólapokkal lehetett voksolni, de természetesen az 5 tagú zsűri véleményét is figyelembe vették a végső sorrend kialakításában. A Gólyabál szépe címet Ballér Ramóna nyerte, míg első udvarhölgye Katrinka Kitti, a második pedig Trosits Vanessza lett.
A díjakat és a nyerteseknek járó szalagot Berta Ildikó Katalin tagintézmény-vezető adta át. A vándortiarát a 2017-es győztes szépség, Járó Antónia illesztette Ballér Ramóna hajkoronájára.
Az eredmény kihirdetése után önfeledt tánccal folytatódott a rendezvény.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!