Győzelemmel búcsúzott az U19


2018-10-18 20:16:30  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Győzelemmel búcsúzott az U19 főképe
Sopron ellen búcsúzott az őszi hazai küzdelmektől a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es lány együttese. Pődör Ákos tanítványai rangadóval köszöntek el a hazai pályától, hiszen a vendégek a közvetlen riválisok voltak, akik a harmadik helyen álltak a kezdő sípszó előtt. A hazaiak ugyanannyi ponttal, egyel kevesebb lejátszott találkozóval a második helyről várták a játéknapot, három győzelemmel, egy vereséggel. Az első félidőben három hazai gólt láthattak a kilátogatók, mellyel gyakorlatilag el is dőlt a három pont sorsa, Sári Leila duplája mellett Csébi Luca is eredményes tudott lenni. A második félidőben Pődör Ákos mindenkinek játéklehetőséget biztosított, hetet cserélt a pápai edző, a PELC további két helyzetet értékesített, Szalay Júlia közvetlenül a szünet után növelte négyre az előnyt, az 5-0-s hazai győzelmet Csébi második találata állította be.

PELC U19 - Sopron U19 5-0 (3-0) Gsz.: Sári 2, Csébi 2, Szalay

Pődör Ákos: Egy harcos, agresszív, jól játszó soproni csapatot győztünk le. Az ötgólos különbség ellenére nem volt ez egy könnyű meccs, szerencsére jó pillanatokban lőttük a gólokat és ezzel sikerült eldönteni az összecsapást.

Az őszi küzdelmekből sorrendben egy zalaegerszegi, egy gyirmóti valamint egy veszprémi idegenbeli mérkőzés van hátra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!