Újabb magyar bajnoki címmel büszkélkedhet a Koko-Gym KSE


2010-05-25 13:22:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb magyar bajnoki címmel büszkélkedhet a Koko-Gym KSE főképe
Május közepén Budapesten rendezték a Magyar Oriental Thai-Kick és Body Contakt Szövetség által rendezett magyar bajnokságot. A Pápai Koko-Gym KSE 16 versenyzővel k1 szabályrendszerben vett részt a küzdelmekben. Korpics Gábor egyesületi elnök elégedett lehet, hiszen klubja Meszlényi Gábor személyében újabb magyar bajnokkal bővült.

- A verseny nagy kondicionális erőpróba volt mivel a továbbjutó versenyzők két-három mérkőzést is játszottak a nap folyamán. A legjobb eredményt Meszlényi Gábor érte el, aki három mérkőzést nyerve, nagy fölénnyel lett a 82 kilogrammos súlycsoport bajnoka. Ezen kívül az egyesület négy ezüst-, és három bronzérmet is begyűjtött. Az új bajnoki címmel Kerecsényi Gergő és Farkas Péter mellett már három magyar bajnoka van az alig egy két éve működő egyesületnek, ami nagyon biztató a jövőre nézve. Szeretnék gratulálni a kezdő versenyzőimnek is a tisztes helytállásért és Farkas Péter edzőtársamnak a lelkiismeretes munkájához.

A verseny pápai helyezettjei:

1. hely:
  Meszlényi Gábor

2. hely:
  Hegyi Henrietta
  Robotka Máté
  Bujáki Miklós
  Kovács Ervin

3. hely:
  Sipos Adél
  Fekete Roland (edző: Farkas Péter)
  Erdélyi Attila

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!