Nem érdemelt vereséget az U16


2018-10-16 20:04:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem érdemelt vereséget az U16 főképe
Megyei rangadót rendeztek az U16-os utánpótlás lány labdarúgó bajnokságban, melyen az éllovas Veszprém a második helyen álló Pápai Egyesített Labdarúgó Clubhoz látogatott. Tóth Ferenc csapata négy győzelemmel és egy vereséggel várta a kezdő sípszót, míg a megyeszékhelyiek 64 lőtt és két kapott góllal, 100 százalékos teljesítménnyel és két utánpótlás válogatottal érkeztek meg a Fiumei úti sporttelepre. Hazai szempontból jól alakult az első félidő, hiszen előbb Kilinkó Nóra, majd Vesztergom Bettina is mattolta a veszprémi kapust, a 34. percben Fogl szépített. A második félidőben volt lehetősége eldönteni a három pont sorsát a hazaiaknak, a ziccer azonban kimaradt, majd a vendégek legjobbja, az U16-os válogatott Csizmadia Zsófia szabadrúgásból egyenlített. Tíz perccel később egy kapu előtti kavarodás után Csikó is betalált, erre sajnos már nem volt válasza a PELC-nek, a Veszprém megőrizte veretlenségét, ám a látottak alapján a pápaiak egy pontra rászolgáltak volna.

PELC U16 - Veszprém U16 2-3 (2-1) Gsz.: Kilinkó, Vesztergom ill. Fogl, Csizmadia, Csikó

Tóth Ferenc: Az első félidőben nagyon jól játszottunk, két szép gólt lőttünk. Tudtuk, hogy a Veszprém jó csapat, és a szünet után ránk fognak jönni, így is lett. Mindent megtettünk, sajnos talán mentálisan és fizikálisan is elfogytunk, emiatt tudott fordítani az ellenfél. Sajnálom, hogy Lezsák Doroti iskolai elfoglaltság miatt nem tudott a rendelkezésünkre állni, vele stabilabbak lettünk volna, de így is le a kalappal a lányok előtt, a vereség ellenére gratulálok nekik, hősiesen küzdöttek az utolsó pillanatig.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!