Tovább várat magára a Bakonyerdő első sikere


2018-10-16 11:57:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tovább várat magára a Bakonyerdő első sikere főképe
Négy vereséggel a háta mögött a középmezőnyben található Tarjánt fogadta a Bakonyerdő Pápa. Az NB II-es kézilabda bajnokság ötödik fordulójában a pápaiak idén először végre teljes kerettel tudtak kiállni, Róth Gábor, Nagy Péter és Vígh Dániel is ott volt a keretben. Kiegyenlített erők küzdelmét hozta az első félidő, felváltva estek a találatok, egyik csapat sem tudott nagyobb előnyre szert tenni. A hazaiak egy alkalommal tudtak háromgólos fórban kézilabdázni, ám egy időkérés után rendezte sorait a Tarján, 13-11 állt az eredményjelzőn a szünetben. A második félidőben sem változott a játék képe, Soós remekül védett, két hetest és több ziccert is megfogott, átlövőben Szakács remekül teljesített, sajnos a szélső gólok ezúttal is hiányoztak. Az utolsó percekre ismét döntetlen volt az állás, a hajrából a vendégek jöttek ki jobban, a fáradtság okozta dekoncentráltság miatt több technikai hiba is becsúszott hazai oldalon, a Tarján így három góllal jobbnak bizonyult.

Bakonyerdő Pápa - Tarján 23-26 (13-11)

Kapcsándi Zsolt: Mentális és fizikai gyengeség miatt szenvedtünk ma vereséget, sajnos a mérkőzés végkimenetelét befolyásoló szituációknál hiába kértem időt, a rövid pihenő alatt megbeszéltekből semmit sem valósítottak meg a játékosaim. Nem játszottunk jól, egy kevés gólos, az NB II-höz képest gyenge színvonalú találkozón kaptunk ma ki, egy olyan mérkőzésen, amit többször is eldönthettünk volna a javunkra.

Az ifik 28-26-os vereséget szenvedtek. A folytatásban is hazai mérkőzés következik, október 21-én 16 órától Szentgotthárd vendégszerepel a Sportcsarnokban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!