Köztisztaság? - le van szarva


2010-05-25 10:00:48  | cikk: HuHa  | 


A férfi a sétáló utcáról fordult be a Deák Ferenc utcára, pórázon két kistestű kutyát vezetve. Az apró kutyusok fürgén szedték a lábukat, gazdájuk kényelmesen sétált utánuk. Már majdnem elértek a városi televízió épületéhez, amikor az egyik piciny jószág a járda szélére szaladt (oda, ahol beton négyzetek választják el egymástól a parkolóhelyeket, s ahol nem is oly rég még fa állt), beleszimatolt a csöppnyi földterületbe, majd lekuporodott és elvégezte a dolgát. Odaszart. A járda szélére. Valljuk be, nem túl nagy kupacot csinált, hisz maga a kutya is alig volt nagyobb egy megtermett kanmacskánál. Aztán a testvére megszaglászta a produktumot és valószínűleg kedvet kapott dologhoz, mert az meg a fal mellé tipegett és… nem ismétlem el a nyomdafestéket kevésbé tűrő kifejezést. A gazdi pedig – mint aki jól végezte dolgát – elégedetten megfordult az utcán és elindult visszafelé a Kossuth utca irányába, az aprócska kutyák pedig vígan szaladtak utána a péntek délutáni napsütésben. Egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy tán az otthon felejtett zacskóért, kislapátért mennek haza, de aztán rájöttem...ha egy hétig állok a tv ajtajában akkor sem látom őket viszont, amint eltakarítják piszkukat a járdáról.
Városunk egyik közszereplője így sétáltat kutyát...

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!