Újraéleszteni tanítottak a Fő téren


2018-10-15 15:05:54  | cikk: Babos Petra  | 


Újraéleszteni tanítottak a Fő téren főképe
Magyarországon évente több ezer ember veszíti életét otthonában, vagy közterületen hirtelen szívmegállás következtében, miközben az azonnal megkezdett újraélesztéssel többségük megmenthető lenne. Október 16. az Újraélesztés Világnapja, mely alkalomból ingyenesen mutatták be az érdeklődőknek, járókelőknek az újraélesztés menetét. A Fő téren az Elsősegélynyújtás Oktatás oktatói, Horváth Attiláné és Kirchknopfné Kölkedi Zsanett tartottak bemutatót.
-A gyerekek sokkal fogékonyabbak, mint a felnőttek az alapszintű újraélesztés elsajátítására. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minél több ember tudjon segíteni a bajba jutott embertársain, ezért hirdettük meg a programot, amely reményeink szerint nagy népszerűség mellett fog zajlani a délutáni órákban a belvárosban. Mi közúti-, gyermek elsősegélynyújtást tanítunk, de szívügyünk az újraélesztés oktatása is - tudtuk meg Horváth Attiláné, újraélesztés oktatótól, aki hozzátette, az újraélesztést gyakorolni kell, s minél korábban kezdik meg az oktatást, annál fogékonyabb lesz a gyerek, s készség szintjén elsajátítja ezt az ismeretet.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!