Szurkolóival közösen ünnepelt a Lombard Pápa


2010-05-24 17:16:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szurkolóival közösen ünnepelt a Lombard Pápa főképe
A Lombard Baráti Kör szervezésében szurkolók, játékosok, klubvezetők közös szezonzáró összejövetelre gyűltek össze Huszárokelőpusztán, ahol egy jóízű vadpörkölt és pár hideg sör elfogyasztása mellett elevenítették fel a felek az idei szezon legemlékezetesebb pillanatait. A találkozóra a szép számban megjelenő szurkolók mellett a csapat nagy része - a vezetőséggel egyetemben - is ellátogatott, emellett tiszteletét tette az eseményen Pápa város polgármestere, dr. Kovács Zoltán is.

- A mai nap céljaként azt fogalmaztuk meg, hogy a szurkolók között még szorosabb kapcsolat alakuljon ki, illetve ez jó alkalom arra is, hogy a drukkerek a játékosokkal kicsit közelebbről is megismerkedhessenek – vélekedett Németh János, a Baráti Kör elnöke. A klubvezetés nevében Szemán György klubigazgató mondott köszönetet az egész éves buzdításért, beszédében az Önkormányzattal való példaértékű kapcsolatot is kiemelte.
- Minden olyan találkozó, ami a szurkolók és a csapat között ilyen baráti hangulatban zajlik, csak tovább erősíti az általunk oly gyakran emlegetett egységet. Büszkén mondhatom, hogy szurkolóink eddig minden nehézségen átsegítették a gárdát, ugyanúgy szükség volt a buzdításukra, mint a játékosok jó teljesítményére. Természetesen nem tartanánk itt, ha Pápa Város Önkormányzata nem állna mellettünk, minden csapatnak olyan partnert kívánok, mint amilyennel a Lombard Pápa rendelkezik.
 Dr. Kovács Zoltán megköszönte a klubigazgató elismerő szavait, a városvezető - mint mondta - egy pillanatig sem kételkedett a bennmaradásban.
- Biztos voltam abban, hogy nem lesznek kiesési gondjaink, még akkor is, amikor sötét felhők gyülekeztek a Perutz Stadion felett. Fordulóról-fordulóra javuló játéknak lehettünk szemtanúi, komoly klubokat sikerült legyőzni, minden alakulatnak méltó ellenfelei voltunk, szégyenkezésre nincs okunk.

A Baráti Kör megválasztotta az idei szezon legjobbját is, ezt az elismerést a csapatkapitány, Szűcs Lajos érdemelte ki, akit szurkolók és játékosok egyaránt vastapssal fogadtak.
- Jövőre kicsit megerősödve biztos vagyok benne, hogy a mezőny első felében fogunk végezni és még szebb eredményeket fogok elérni, maximalista ember lévén dobogós helyezést remélek. Mindenkinek köszönöm az elismerést, külön köszönet a családomnak és Kovács László kapusedzőnek.
Zárásként Véber György 22 fős csapatának mondott köszönetet, akik profi módon küzdötték végig a 30 fordulót.
- Szenzációs csapat élén dolgozhatom, ebből merítek erőt a következő szezonra. A városban tapasztalható összefogásnak köszönhetően tudtunk a 11. pozícióban végezni, higgyék el, jövőre óriási eredményt fogunk ezekkel a játékosokkal karöltve elérni, mert ez egy hihetetlenül értékes garnitúra.

A nap a közös étkezést követően kötetlen beszélgetéssel zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!