Holnap indul az aszfaltmaró


2018-10-08 15:14:39  | cikk: HuHa  | 


Holnap indul az aszfaltmaró főképe
A kivitelező ma lezárta a Korvin utca felső szakaszát, a Fő tér és a Kard utca között és megszüntette a Barát utca-Korvin utca csatlakozást. A lezárások a teljes gépjárműforgalom kitiltását jelentik a munkaterületről, hiszen a faltól-falig tartó újjáépítés során gépjárművel nem lehet közlekedni az érintett utcarészen.
A Szant István úti csomópontból sem lehet behajtani

A felújítás első üteme a Fő tér és a Kard utca közötti területen zajlik, holnap itt már megkezdődik a bontás: előbb az úttest aszfaltját és a páratlan oldali járdát marják fel, majd az úttest alépítményét is eltávolítják. A gyalogos forgalom a páros oldalon biztosított marad, gépjárművel azonban nem lehet behajtani. Ezért a kivitelező azt kéri, hogy a lezárt területen élők gépjárművüket távolítsák el az utcáról és az udvarokból is, ha a következő hetekben használni kívánják azokat.
A Kard utcánál keződik a teljes lezárás

A lezárt szakasz környezetét is érdemes lesz elkerülni, hiszen csak a lakók által használható, kétirányú forgalmat bonyolító zsákutcává minősítették a Korvin utca alsóbb szakaszát a Kuruc utcáig - így ott megállni sem lehet -, a Szent István út felől is csak a Fő téren lakók hajthatnak be az OTP előtti rövid szakaszra, a Barát utca egy része kétirányúvá vált és tilos ott megállni. A forgalmi rend változást mindenütt táblák jelzik, az építők azt kérik, ezeknek az utasításait tartsa be mindenki.

Képek:


Címkék: felújítás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!