Késeket és fagyasztott húst lopott


2018-10-08 14:46:11  | cikk:  | 


Késeket és fagyasztott húst lopott főképe
A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak a férfinak az ügyében folytatott vizsgálatot, aki ellen lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 55 éves ugodi lakos 2018. augusztus 16-ára virradó éjszaka betört egy korábban vendéglőként üzemelő épületbe, ahonnan fagyasztott húsokat, valamint késeket tulajdonított el közel százezer forint értékben.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként 2018. szeptember 3-án 12 óra körül otthonában igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a házkutatás alkalmával megtalálták és lefoglalták nála az eltulajdonított késeket, melyeket még aznap visszaadtak a tulajdonosnak.

Az ugodi férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi