A Szivárvány Óvoda Piros csoportja is énekelt a zene világnapján


2018-10-01 14:40:07  | cikk: Babos Petra  | 


A Szivárvány Óvoda Piros csoportja is énekelt a zene világnapján főképe
Hagyomány már, hogy a zene világnapján a Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola diákjai és tanárai a belvárosban énekelnek, megörvendeztetve ezzel a járókelőket.
Évről-évre a Szivárvány Óvoda Piros csoportja is kilátogat a városba, s meghallgatja az erkelesek dalcsokrát, majd ők is dalra fakadnak. Idén a Piros csoportos kisgyermekek énekeltek a városban.
Pusztainé Becskereki Virág óvónő elmondta, nagyon szeretnek énekelni, ők óvónők, de a gyerekek is, akiknek minden tevékenységét áthatja a zene.
-Sok gyerekünknek kiváló a ritmusérzéke. Úgy gondoltuk, hogy mi is csatlakozunk az erkelesekhez, s amikor ők befejezik az éneket, akkor mi is dalolunk. Idén az Újra itt van, újra itt van és a Pál, Kata, Péter jó reggeltet adták elő nagy örömmel és lelkesedéssel az ovisok - tudtuk meg az óvónőtől.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!