Salsa és karibi táncok a Fő téren


2018-09-29 23:18:00  | cikk: Babos Petra  | 


Salsa és karibi táncok a Fő téren főképe
Remek programon vehettek részt szombaton délutántól kora estig azok, akik kilátogattak a Fő térre, vagy éppen ott sétáltak. A Karibi Tánc Egyesületnek köszönhetően a pápaiak is ízelítőt kaptak a vérpezsdítő karibi táncokból. Az időjárás ugyan hűvös volt, a parkett ördögei azonban nem fáztak a pörgős latin amerikai táncok közben.
-Négy éve foglalkozunk karibi táncok oktatásával, s szervezünk bulikat tereken. Nagyon megszerettük ezt a várost, az itteni embereket, s ezért gondoltuk, hogy megörvendeztetjük a pápaiakat egy karibi táncházzal, ahol mindenki betekintést nyerhet a salsába. Pápán tavaly kezdtük a táncfoglalkozást, s nagy örömünkre sokan csatlakoztak hozzánk - mondta Horváth Attila, majd hozzátette, a közösségükhöz bárki csatlakozhat, bármikor, lényeg, hogy jól érezze magát, mozogjon, megismerje a karibi életérzést.
Aki kedvet kapott, vagy esetleg nem tudott részt venni a szombati programon, ne csüggedjen, péntekenként a Belvárosi Irodaházban 19 órától a táncoktatáson vehet részt.
Horváth Attila köszönetét fejezte ki Pápa Város Önkormányzatának, akik támogatták a rendezvényt.
A népszerűsítő rendezvényen sokan vettek részt, igazi, forró karibi hangulat volt az őszies szeptemberi szombaton a Fő téren.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!