A második félidőre feljavultak a serdülők


2018-09-28 10:56:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A második félidőre feljavultak a serdülők főképe
Második győzelmét aratta a harmadosztályú serdülő kézilabda bajnokságban a Bakonyerdő Pápa együttese, ezúttal az Egerszegi KK hajtott fejet a pápaiak előtt.

A Várpalota elleni szoros vereség után a Veszprémi KKFT II. ellen szerezte meg idei első sikerét a pápai alakulat, mely a nyeretlen Zalaegerszeg ellen szerette volna érvényesíteni a papírformát. Bár a vendégek jóval hosszabb kispaddal érkeztek, a hazaiak ezzel mit sem törődve főleg a második félidőben mutatott teljesítményüknek köszönhetően magabiztos, 18 gólos sikert arattak. Sipőcz Milán, a csapat nyáron kinevezett fiatal edzője is főleg a szünet utáni játékkal volt elégedett.

- Némi zavarodottságot láttam a srácokon az első félidőben, szerencsére a szünetben sikerült rendet tenni a fejekben, így a második felvonásban már visszaköszöntek az edzésen gyakoroltak, mentek a keresztmozgások, a lerohanások, igyekeztük gyorsítani a játékot, a védekezést is jobban összeraktuk. Sajnos kevesen vagyunk, továbbra is várunk 2002 és 2005 között született fiúk jelentkezését.

Bakonyerdő Pápa - Egerszegi KK 43-25 (16-12)

Bakonyerdő Pápa: Süpek, Horváth A. 2, Békefi 4, Szabó 6, Tima 8, Meiszterics 5, Nagy O. 18.

A bajnokság Győrben folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!